Cine trebuie lipsit delicenţă PRO TV sau NIT?

Sunt furios!

Un post ce zice adevărul, şi nici nu critică măcar idioţii de comunişti şi fărădelegile lor poate fi lipsit de licenţă (Pro TV Chişinău), iar un post pro-comunist cum e NIT în mod direct şi deliberat modifică materialul filmat pentru a ponegri o persoană publică!

M-am săturat fraţilor! Cât mai putem răbda minciunile ăstea! Dacă netoţii de comunişti vor încerca totuşi să le ia licenţa celor ce de fapt sunt apolitici şi e unicul canal ce zice dreptatea vă îndemn să le facem noi dreptatea! Nu e chestia de PRO TV, că şi aştia chiar dacă reflectă dreptatea le e frică să critice în mod direct pe cei care ne fură şi ne distrug ţara – COMUNIŞTII! În stradă şi pînâ nu dăm jos comuniştii nu ne lăsăm!!! GATA!!!

Pentru cei de pe internet nu e o noutate, dar cei din ţară îi ascultă pe dezinformatorii de genul NIT, cei care trebuie de fapt lipsiţi de licenţă!!! (pentru că mint…. şi sunt furios să îi văd cum mint în mod direct şi cum prezintă în mod deliberat minciunile patrtidului de guvernământ – comunist). Ruşine NIT!!! Da ce de fapt ştiu ei de ruşine?! Ruşinea se plăteşte bine…. Nu fac o calomnie! Zic faptelor pe nume şi cine se îndoieşte de cuvintele mele să mă dea în judecată, căci eu vă zic acuma: PRO TV redă adevărul aşa cum este …  iar comuniştii/PPCD-ştii/Filat & Co sunt cei ce ne fac relele. EU VĂ ZIC SĂ LE ARĂTAM CE E ADEVĂRUL: Să-i impunem de a inchide un canal pro-comunist NIT care a făcut destule gafe şi care minte zilnic!!! Asta va fi un început! Gata cu Voronin şi marionetele lui de genul Tarlev, Roşca, Lupu, Filat!!!

Sergiu

Related Posts

FOTO: Miting de protest contra fraudării alegerilor prezidențiale din 2016

FOTO: Miting de protest contra fraudării alegerilor prezidențiale din 2016

Mai faci și tu un ban, de alegeri… în Moldova.

Mai faci și tu un ban, de alegeri… în Moldova.

Radio Noroc, Tokiko Kato şi Porco Rosso la Anim’est

Radio Noroc, Tokiko Kato şi Porco Rosso la Anim’est

Ethno Jazz Festival 2012

Ethno Jazz Festival 2012

6 Comments

 1. Esti cam rupt de realitate… Filat ti-a făcut rele? Ce anume? Poate iti face rele prin faptul că PLDM a demarat o campanie de colectare a semnaturilor întru susținerea Protv. Sau îți face rele pentru că duminica viitoare va scoate 15 mii de oameni în PMAN pentru a milita pro presa independentă.

 2. Alexandru, e pacatos omul asta, crede-ma… Rosca a scos si mai multi oameni, dar pina la urma si-a aratat fata, va veni timpul si hotul asta isi va arata fata adevarata…. nu ii oferi aceasta sansa…

  Ca si orice om pot sa gresec, dar sunt foarte putine sanse. L-am urmarit pe acest personaj de mai mult timp, si poate ca am sa zic tot ce am a zice despre el intr-un post aparte, acuma iti dau un sfat doar – fereste-te de acest om si intreabate cu acevarat daca merita!

 3. Domnule Turcanu, la fel si eu pot gresi. Dar il cunosc foarte bine pe Filat. Am incredere deplina in el si cred ca are intentii nobile. E adevarat ca are un trecut mai tumultos, dar sa stii ca in anii 90 s-a descurcat cine a putut. Filat, spre deosebire de altii, recunoaste ca este instarit, si-a depus declaratia de avere si a si demonstrat de unde ii provin veniturile. Mai grav este de altii, care o fac pe inocentii, dar au conturi grase prin Slovenia sau Croatia.

 4. Eu zic sa nu ne grabim cu perceptiile 🙂
  In rest, imi place ideea cu NITul, numai ca de data asta am fi noi cei rai.
  Sunt de partea lui alexandru. La fel de bine am putea spune orice despre oricare personaj politic din Moldova, pentru ca nu stim la ce ne putem astepta de la acesta. Poate incercam mai intai sa-i studiem? Cu toata aprecierea mea pentr uarticol, nu cred ca merita Filat sa fie pus in acelasi ceaun cu altii, insa respect dreptul la opinie al autorului.
  P.S. abia am gasit blogul tau, cred ca o sa il mai colind, succese!

 5. Eu privesc nit-ul pentru a afla până unde pot ajunge cu dezinformarea și pentru a putea contracarea minciunile provocate de acești pseudojurnaliști.

  Cât privește revoltele despre care vorbești, eu sunt de părere că trebuie să-i înlăturăm pe actualii guvernanți prin vot democratic, așa cum de fapt au și veni în 2001.

  Acum e timpul schimbărilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *