Bannere GRATIS pentru bloggerii moldoveni!

Bannere GRATIS pentru bloggerii moldoveni!

E foarte probabil să nu fi auzit încă de directoriul moldo.net – pagina de start a internetului moldovenesc – şi eu a-şi dori cât mai multă lume să afle de aceasta, pentru că e un proiect ce î-mi aparţine şi pe care l-am lansat oficial acum două zile în urmă.

Deaceea sunt dispus sa ofer publicitate GRATIS în formă de bannere 125×125 pe prima pagină a directoriului moldo.net (vezi bannerele din dreapta) timp de o lună pentru 10 bloggeri moldoveni care vor pomeni despre moldo.net într-un articol pe blogul lor. E nevoie doar să scrii un articol şi să laşi un comentariu aici speceficând un link către acesta; primii 10 vor primi un loc asigurat (am să vă contactez pentru detalii).

Plus, vor mai fi încă două premii speciale – bannere publicitare 240×80 din header ce apar pe fiecare pagină a directoriului moldo.net pentru o perioadă de 2 luni. Un premiu va fi acordat pentru cel mai bun articol scris (am să decid personal), iar altul pentru blogul de pe care au venit cei mai mulţi vizitatori (conform statisticii de la Google Analytics). Rezultatele pentru aceste două premii speciale vor fi anunţate pe 31 ianuarie 2010.

Spaţiul publicitar acordat îl veţi putea folosi şi pentru a face publicitate altor proiecte decât blogurile personale unde a apărut articolul. Pentru cei ce nu au bannere create deja am să-i ajut, dar va fi ceva simplu. Se vor respecta cerinţele generale pentru bannerele prezentate însă: fără culori ţipătoare, suprauz de animaţii, etc.

P.S.: Nu am pomenit nimic despre dacă articolul trebuie să fie de bine sau de rău – este total la alegerea voastră! Deşi mi-ar plăcea desigur să fie de bine, închipuiţi-vă că scrieţi o recenzie.

P.S.2: Cei ce sunt pe twitter sunt bineveniţi să facă un re-tweet!

Sergiu

Related Posts

Puţină critică pentru organizatorii AdWeb 2012

Puţină critică pentru organizatorii AdWeb 2012

Am lansat moldo.net – pagina de start pentru internetul moldovenesc!

Am lansat moldo.net – pagina de start pentru internetul moldovenesc!

How to change your wordpress directory URL and redirect the traffic (.htaccess, 301 redirect, permalinks)

Choosing a web hosting provider? May I recommend?

Choosing a web hosting provider? May I recommend?

18 Comments

 1. Da, mă aşteptam şi eu să văd un trackback, dar se pare e ceva în neregulă aici, am operat câteva schimbări recent, de aia probabil.

 2. @Dan – Mulţumim, e mai mult un directoriu pentru moment, de fapt nu ştiu dacă va ajunge portal, deşi chiar intenţionez să mai adaug pe prima pagină nişte informaţii utile cum ar fi starea vremii, cursuri valutare şi un agregat de ultime ştiri.

  În orice caz ai şi tu un banner rezervat (4/10).

  Tuturor celorlalţi vă reamintesc că campania durează până pe 31 ianuarie!

 3. @Dan, dacă scrii o recenzie bună ai şansa să obţii premiul special – un banner din header pentru 2 luni.

  Anunţ că Veaceslav a scris un articol despre moldo.net pe http://taifas.host56.com/?p=158
  Nu mai scrieţi pe garduri – (moldo.net). Un articol ce mie personal mi-a plăcut foarte mult şi bineînţeles anunţ că are şi el un banner rezervat (5/10)

 4. Trebuia să fac anunţul pe 31 ianuarie cu totalurile, dar am tot amânat..

  Anunţ câştigătorii premiului special, un banner 240×80 în headerul de pe moldo.net timp de două luni:
  1. Disperatul pentru articolul http://www.disperatul.com/2009/12/moldonet-calita… care a adus cei mai mulţi vizitatori.
  2. Pentru cel mai bine scris articol am selectat doi finalişti şi am decis să îi premiez cu un banner pe fiecare: Radu pentru http://radu.lisita.md/post/609 şi Veaceslav pentru http://taifas.host56.com/?p=158

  Şi astfel declar concursul încheiat! De a mai scris cineva vreu-un articol între timp şi eu nu ştiam, anunţaţi-mă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *