Update de activitate / 2011

Update de activitate / 2011

Au trecut mai bine de 8 luni de când am postat ultima dată pe aici şi chiar şi atunci erau doar mici colecţii de imagini hazlii şi nicidecum informaţie utilă pentru cititor.

Şi am hotărât să re-încep activitatea pe blog cu un mic update a activităţii mele din ultima perioadă:

  • Deja de ceva timp bun sunt în Moldova şi intenţionez să mai stau pe aici pe acasă.
  • De mai bine de 1 an de zile (de 15 luni mai bine zis) îmi dedic practic tot timpul şi forţele lucurului la revista “15 minute”. Pentru cei care nu sunteţi din Chişinău sau nu aţi auzit încă cumva de ediţia noastră cultural-informativă ce se distribue gratuit prin Chişinău vă invit să ne răsfoiţi online pe 15minute.md Mă ocup de marketing.
  • Şi fiind la capitolul marketing şi publicitate: Recent am lansat un forum de Discuţii despre Publicitate pe publicitate.moldo.net dedicat profesioniştilor din acest domeniu de la noi, însă lumea nu se prea încumetă încă să participe activ la discuţii. Ideea de bază a proiectului e de a comunica cu specilaiştii din domeniu şi de a găsi/promova ofertele de publicitate de la noi.
  • Un alt proiect lansat puţin mai devreme dar la care ţin foarte mult este PoftaBuna.md – care este de fapt prima comunitate culinară din Moldova. Este un loc unde utilizatorii î-şi pot împărtăşi reţetele culinare, lăsa recenzii, aduna reţetele în cărţi de bucate. Vă invit şi pe voi să deveniţi parte a acestei comunităţi şi aştept reţete delicioase!
  • Fotografiez, dar mult mai puţin… În obiectiv î-mi nimeresc mai des bucatele culinare şi iubita… 🙂
  • Petrec restul timpului liber cu iubita… şi sunt super-mega-extra-hiper fericit!
  • Mai ies la plimbare cu bicicleta şi iubita (din primăvară are şi ea bicicletă), dar mai rar.
  • Particip la degustări de vinuri cu caracter hedonsit, dar le savurez şi acasă şi la tata în beci. Intenţionez să las câteva impresii pe blog în curând de fapt. Recent am scris şi un mic articol în revistă cu această tematică – ediţia nr.12, pag.16, iar în alte ediţii împreună cu Mihai Druţă – preşedintele asociaţiei de sommelier de la noi am degustat şi descris câteva vinuri:  ediţia nr.6,pag.5 şi ediţia nr.9,pag.8
  • Sunt ca deobicei plin de idei şi forţe!

Şi în final, o poză cu iubita mea Cezarica!

Sergiu

Related Posts

Ce trebuie să conţină trusa pentru maternitate?

Ce trebuie să conţină trusa pentru maternitate?

Am băiat!

Am băiat!

Cum obişnuiţi să vă petreceţi ziua de naştere?

Cum obişnuiţi să vă petreceţi ziua de naştere?

Radio Noroc, Tokiko Kato şi Porco Rosso la Anim’est

Radio Noroc, Tokiko Kato şi Porco Rosso la Anim’est

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *