Republica Moldova e plină de masochişti!

Republica Moldova e plină de masochişti!

“Republica Moldova e plină de masochişti!” – asta e concluzia la care am ajuns văzând rezultatele alegerilor de ieri. Nici un om normal cu mintea trează nu poate da votul său unei grupări criminale care îşi bate joc de popor. În Republica Moldova comuniştii, cei ce au nimicit mai jumate din populaţia ţării pe timpul ocupaţiei Sovietice prin deportări şi foamete organizată, cei care ajungând la putere în 2001 au furat şi distrus din ce a mai rămas, care în mod direct batjocoresc poporul acestei ţări, valorile naţionale, limba română şi drepturile de bază ale omului, cei care au organizat vandalizarea şi incendierea Parlamentului şi Preşedenţiei în aprilie, cei care au ucis tineri nevinovaţi acum câteva luni, cei care se cred mai sus de lege şi uzurpează puterea, cei care mint zilnic mai despre tot şi despre toate – primesc peste 45% din voturi!!!?

Se pare că unora le place să fie batjocoriţi, minţiţi şi umiliţi din moment ce i-au votat pe aceşti călăi. Asta se numeşte MASOCHISM, cei ce îi votează pe comunişti nu pot fi decât masochişti… sau proşti. Însă dacă omul o face în cunoştinţă de cauză, exisă o singură explicaţie – primeşte plăcere din faptul că suferă. Pe DEXonline găsim o defeniţie a acestui termen extrasă din Marele Dicţionar de Neologisme:

MASOCHÍSM s. n. 1. perversiune sexuală constând în a căuta plăcerea în suferințe fizice și morale produse de partener. 2. atitudine a cuiva care găsește satisfacție în propria-i suferință, decădere sau umilire. (< fr. masochisme)

Electoratul comunist face tocmai acest lucru: găsește satisfacție în propria-i suferință, decădere şi umilire.

Şi acum să ne întrebăm câţi masochişti avem în Republica Moldova? Răspunsul îl găsim pe site-ul Comisiei Electorale Centrale706,630 cetăţeni (notă: cifra se mai poate schimba). În mod procentual sunt 26,5% din oamenii cu drept de vot (45,07% din 58,8% ce au votat), cu alte cuvinte fiecare al patrulea om sănătos din ţara noastră nu este de fapt tocmai sănătos – este masochist! Iar pe lângă ei avem de suferit şi noi…

P.S.: Vestea bună e însă că comuniştii cel mai probabil nu ne vor mai guverna ţara şi avem şi noi o şansă reală pentru o viaţă decentă. Sper ca la alegerile viitoare nici să nu văd comunişti pe listă, din simplu motiv că vor sta la dubă pentru toate fărădelegile lor.

Sergiu

Related Posts

FOTO: Miting de protest contra fraudării alegerilor prezidențiale din 2016

FOTO: Miting de protest contra fraudării alegerilor prezidențiale din 2016

Mai faci și tu un ban, de alegeri… în Moldova.

Mai faci și tu un ban, de alegeri… în Moldova.

Radio Noroc, Tokiko Kato şi Porco Rosso la Anim’est

Radio Noroc, Tokiko Kato şi Porco Rosso la Anim’est

Ethno Jazz Festival 2012

Ethno Jazz Festival 2012

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *