Adio Moldova comunistă (imagini de la protestele din Chişinău, 6 aprilie 2009)

Nu recunoaştem rezultatele alegerilor fraudate de comunişti. Urmează imagini de la prostestele din Chişinău de azi 6 aprilie 2009.

IMAGINILE ASALTULUI PRESEDENTIEI SI A PARLAMENTULUI (7 aprilie 2009)

Comments

 1. Pingback: Rezultatele preventive a alegerilor din Moldova (2009) | turcanu.net

 2. Pingback: Reflecţii asupra alegerilor şi cum scăpăm de bestia comunistă în Moldova | turcanu.net

 3. hg

  e timpul sa taiem ultimele brate ale hidrei comuniste care a sufocat Europa un secol! sa calcam pe urmele stramosilor care au atacat URSS!

 4. Racila Costin

  Sper sa aratati ca aveti puterea de a hotari drumul de urmat! Nu trebuie sa va lasati intimidati. Mi-as dori sa fiu alaturi si de voi si sa lupt! Succes!

 5. Igor Span

  Parca-i blestemata Basarabia sa aiba parte de scursurile comuniste ale URSS,despre Romania in 1990 Brucan un comunist oportunist si el a zis ca-i trebuie 20 de ani sa se “destepte” si cred c-a fost optimist,in Moldova de peste Prut tebuie inca mai mult…
  Nici in Romania si nici in Basarabia nu vom scapa de comunisti si securisti decat pe cale naturala(sa moara de batranete),iertati-ma ca sunt asa pesimist,si nici atunci cu totul.Practic astia nu sunt chiar comunisti ci niste mafioti rapace ce au puterea politica spre a-si aservi pe cea economica si se folosesc de doctrina spre a-si atinge scopul de inbogatite prin jaful statului si a populatiei deopotriva.
  Stiti vreunul din conducatorii statului sarac ???
  S-aveti putere si hotarare, poate reusiti.

 6. Luminita (r.moldova)

  jos comunismul!!!!!!!! nu va lasati………..neam saturat de porcii astia de la cunducere cu voronin in frunte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jos dictatura!!!!!!!!!!!!

 7. Pingback: Despre întrunirile publice din 6 aprilie 2009 (din volumul “Libertatea întrunirilor paşnice”) « ghenadie brega

 8. ameli

  e timpul sa ne luam soarta in maini si sa scapam odata si pentru totdeauna de canalia comunista prin proteste pasnice dar ferme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *